Skriv effektivt og målrettet om din forskning på engelsk

Pilegaards Sprogminutter er 2-4 ultrakorte sproglige pointer målrettet danske forskere, der skriver på engelsk. Sprogminutterne lander i din indbakke et par gange om måneden.

Du får viden

om sproglige faldgruber, der er relevante for danske forskere – og tips til at undgå dem.

Du sparer tid

fordi du får en masse sprogtips, så du kan skrive hurtigere, bedre og mere målrettet.

Du får en direkte linje til sprogeksperter

som du kan konsultere med konkrete spørgsmål til dine manuskripter.

Sprogminutterne udarbejdes af Lektor Morten Pilegaard, som har arbejdet mere end 20 år med sprogrevision af videnskabelige tekster og undervisning af ph.d.-studerende inden for medicin- og life-science-området.

Prøv Pilegaards Sprogminutter!

Det med småt

Pilegaards Sprogminutter er gratis, og det bliver de ved med at være! Du kan til enhver tid melde dig fra. Så længe du er med, sender vi dig cirka hver anden uge en kort mail med sproglige pointer, som vi håber og tror kan være nyttige, hvis man gerne vil skrive hurtigt, korrekt og effektivt om sin forskning på engelsk.

Mere information

Hvis du ønsker mere information om Pilegaards Sprogminutter, er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller telefon +45 36 99 29 78. Vi vil gerne hjælpe!

Lidt af en Århushistorie!

Pilegaards Sprogminutter er lavet af Termshare A/S. Vi er en spin-off virksomhed fra Aarhus Universitet og har de seneste 10 år leveret oversættelse, sprogrevision og sprogteknologi til sundheds- og lægemiddelorganisationer i Danmark og internationalt.

Termshare A/S ejes af Morten Pilegaard (Lektor, Statsautoriseret Tolk & Translatør – til højre) og Peter Steffensen (Statsautoriseret Tolk & Translatør – til venstre).

whoweare