Målrettet sproglæring for danske forskere, der skriver på engelsk

Spadestikket – Hvis du vil vide mere…!

Spadestikket er et nyhedsbrev, der kommer et par gange om måneden med sproglige pointer, som er relevante for danske forskere, der skriver på engelsk.

I Spadestikket går vi i dybden med sproglige spørgsmål. Det er til forskere, der skriver på engelsk og gerne vil have forklaringer, eksempler og sproglige redskaber for at kunne skrive optimalt.

Du får viden

om forskningsartiklens struktur og sprog samt forklaringer og eksempler på, hvordan sproget kan bruges effektivt og målrettet, når du skriver om din forskning på engelsk. Samtidig får du en række tips til selv at arbejde med og forbedre dine tekster.

Du sparer tid

både når du skriver alene og sammen med andre, fordi du lærer teknikker til at optimere tekstens struktur og sproglige form.

Du får en direkte linje til sprogeksperter

som du kan konsultere med konkrete spørgsmål til dine manuskripter.

Spadestikket udarbejdes af Lektor Morten Pilegaard, som har arbejdet mere end 20 år med sprogrevision af videnskabelige tekster og undervisning af ph.d.-studerende inden for medicin- og life-science-området.

Relevant

Fokus på sproglige problemer, der er typiske for danske forskere, som skriver på engelsk om deres forskning.

Tilgængeligt

Læs Spadestikket på mobilen eller på kontoret. Hvis du har adgang til din indbakke, har du adgang til Spadestikket.

Anvendeligt

En kort forklaring, et par eksempler og mulighed for at prøve selv. Derefter har du nok viden til at komme videre på egen hånd.

Supporteret

Så længe du modtager Spadestikket, sidder vi klar til at besvare dine sproglige spørgsmål, så du kan komme videre i teksten.

Spadestikket - Hvis du vil vide mere!

299 kr. pr. år
  • Fleksibelt – læs spadestikket når det passer dig bedst
  • 52 korte ugentlige mails med sengelske sprogtips målrettet danske forskere
  • Erfaringsbaseret – udarbejdet på grundlag af 20 års ph.d.-undervisning

Prøv Spadestikket!

Det med småt

Spadestikket koster 299 kr om året, dvs. for ca. 52 numre!

Så længe du er med, sender vi dig hver uge en mail med sproglige pointer, som vi håber og tror kan være nyttige, hvis man gerne vil skrive hurtigt, korrekt og effektivt om sin forskning på engelsk.

Mere information

Hvis du ønsker mere information om Spadestikket, er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller telefon +45 36 99 29 78. Vi vil gerne hjælpe!

Lidt af en Århushistorie!

Spadestikket er lavet af Termshare A/S. Vi er en spin-off virksomhed fra Aarhus Universitet og har de seneste 10 år leveret oversættelse, sprogrevision og sprogteknologi til sundheds- og lægemiddelorganisationer i Danmark og internationalt.

Termshare A/S ejes af Morten Pilegaard (Lektor, Statsautoriseret Tolk & Translatør – til højre) og Peter Steffensen (Statsautoriseret Tolk & Translatør – til venstre).

whoweare